Sortida a Port Aventura la setmana de Tots Sants

Sortida a Port Aventura la setmana de Tots Sants

El comú d’Encamp obre aquest dijous, 10 d’octubre, les inscripcions a les activitats de Tots Sants per a infants i joves de tres a disset anys d’Encamp i del Pas de la Casa. Des del Llaç d’Animació, l’àrea de Jovent i l’Espai Jove s’han organitzat diferents propostes que es desenvoluparan durant la setmana de vacances escolars, del 28 al 31 d’octubre.

Pel que fa a les novetats destacades d’enguany, l’Espai Jove (de dotze a disset anys) organitza una sortida a Port Aventura i a Ferrari Land els dies 30 i 31 d’octubre, en la qual els joves podran gaudir de les experiències que presenten tots dos parcs d’atraccions, amb les atraccions, els espectacles, la gastronomia i el fet de passar una bona estona tots plegats.

La recepció dels inscrits serà el 30 d’octubre, a les 7 hores, a la parada de la plaça Sant Miquel, i l’arribada està prevista a les 20 hores a la mateixa parada. El preu de la inscripció és de 88,90 euros (preu sortida Espai Jove una nit) amb un 10% de descompte amb el Carnet Jove. Les places són limitades, havent-hi 25 pel que fa a Encamp, i cinc pel Pas de la Casa.

Al seu torn, els infants de l’àrea de Jovent (de sis a onze anys), faran una estada a l’alberg de la Baronia del 28 al 31 d’octubre, on hi haurà misteri, emoció i moltes aventures al voltant de Halloween. Els inscrits hauran de fer costat al Dr. Victor L. Mortis en una aventura terrorífica. Al llarg de la setmana, s’aprendrà sobre vampirs, bruixes, homes llop, Frankenstein i zombis per tal d’ajudar el científic a tancar el portal abans que sigui massa tard. La recepció dels participants serà el 28 d’octubre de vuit a deu hores a les instal·lacions del parc de l’Ossa, i l’arribada està programada pel dia 31 a les 16.30 hores aproximadament, també al parc. El preu és de 77,80 euros per setmana de quatre dies, amb un 10% de descompte amb el Carnet Jove o Carnet Piolet o usuaris dels serveis, i un 20% de descompte pel segon germà o germana. Les places són limitades a 35 pel que fa a Encamp, i cinc pel Pas de la Casa.

Andorra és jove