Ballar sense parar amb la Discjove

Ballar sense parar amb la Discjove
El comú d’Andorra la Vella engega el projecte Discojove, una proposta sorgida en el marc del primer Consell de Joves celebrat a la parròquia, que va tenir lloc el passat 13 de maig. L’activitat d’oci tindrà lloc aquest dissabte, 28 de setembre, a la discoteca Kapital entre les 17 i les 21 hores i s’adreça a joves d’entre 12 i 17 anys.

“Estem molt contents de poder fer realitat una de les demandes que se’ns van traslladar durant el consell de Joves i poder oferir un espai de lleure i oci segur”, ha indicat la consellera de Social, joventut i Espai Ciutadà, Maria Nazzaro.

La Discojove tindrà una periodicitat mensual i s’organitza amb la col·laboració del Kapital, propietat de Carlos Nascimiento, un dels joves emprenedors de la parròquia. “Després de l’èxit de les proves pilot realitzades pel Rusc durant el 2023 i entenent la necessitat d’aquest espai d’oci per garantir un lleure saludable, segur i adaptat per a menors de 18 anys”, ha apuntat, ressaltant que a la discoteca no es vendrà cap producte amb alcohol. Durant aquest primer esdeveniment s’han programat actuacions musicals de joves talents, com la de Kortezz i la dansa de Madkidz i de Snowgirls, a més de moltes altres sorpreses.

Amb aquesta acció, el Comú continua apostant per la participació ciutadana dels joves, promovent que se sentin escoltats i que les seves idees puguin tenir un impacte real en la comunitat. A més, la iniciativa també promou la col·laboració publicoprivada en el desenvolupament d’iniciatives destinades als joves, creant un vincle sòlid entre el sector públic i privat.

La proposta va ser presentada per les conselleres joves Abril Rivadulla, alumna del Lycée Comte de Foix i l’Alice Cassiano, alumna de l’Escola Andorrana de segona ensenyança d’Andorra la Vella.

Andorra és jove