Reconeix-ho, tu també creus que de vegades cal menjar el cogombre sencer!

Reconeix-ho, tu també creus que de vegades cal menjar el cogombre sencer!

El poder dels creadors de contingut travessa fronteres i continua generant situacions surrealistes; aquesta vegada l’influenciador és canadenc i el país afectat ha estat Islàndia. El conegut cucumber guy (el noi dels cogombres), Logan Moffitt, que en només cinc anys ha assolit més de cinc milions de seguidors a Tik Tok fent vídeos de cuina ha aconseguit esgotar les existències de cogombres als supermercats Islandesos.

El jove de 23 anys proposa en els seus vídeos sobretot receptes d’amanides que sempre tenen el cogombre com a base principal. I el fet que cada vídeo comenci amb la frase: “A vegades cal menjar-se un cogombre sencer”, s’ha convertit en el seu segell identitari. Moffitt ens ensenya com talla el cogombre a rodanxes amb una mandolina, hi afegeix ingredients com salmó, formatge, salsa de soja o iogurt, i finalment ho sacseja tot dins d’una carmanyola.

Senzill, ràpid i original, això és possiblement el que ha captivat l’audiència islandesa, fins al punt que els supermercats han notat com s’han incrementat desmesuradament les vendes de cogombres, i s’han arribat a esgotar les existències. De fet, Gudrun Adalsteinsdottir, directora general de la principal cadena de botigues de queviures d’Islàndia, Kronan, assegura que van haver de fer una comanda d’urgència als Països Baixos.

Però tot i que a Islàndia ha l’impacte de l’efecte cogombre s’ha fet notar considerablement, no és l’únic indret on hi ha escassetat de cogombres a causa dels vídeos de Moffitt, sembla que en alguns punts dels Estats Units també s’ha fet viral aquest fenomen. I a Andorra, ets dels que ha anat a comprar cogombres darrerament?

Andorra és jove