Descobreix quines vambes marcaran tendència aquesta tardor!

Descobreix quines vambes marcaran tendència aquesta tardor!

Quants cops has pensat a comprar-te unes vambes noves, però per ser hivern o estiu, una època en què predominen altres tipus de calçat, no les has acabat comprant? Doncs bé, la tardor és l’estació perfecta per estrenar o fer-te amb les teves vambes desitjades. Per això, et deixem una llista dels models que seran tendència durant la temporada, per si estàs indecís o, simplement, vols anar sobre segur!

Adidas Campus 00s

Aquest model de les mítiques vambes Adidas ha estat una de les tendències durant l’estiu i, com era d’esperar, també ho serà de la tardor. Amb un preu de sortida entre 90 i 120 euros, les Campus 00s s’adapten a tothom amb una alta gamma de colors que es combinen amb les franges en color negre, blanc o beix.

Puma Speedcat

Les vambes Speedcat són una versió actual de les Sparco que van causar tant furor entre els 90 i els 00. Unes sabates que rendeixen homenatge a aquella edició en col·laboració amb una marca italiana d’automòbils que, originalment dissenyades per al món del motor, van acabar sent una de les grans tendències de l’època. I que es preveu que tornin a ser quasi 30 anys després. Els preus fixats a la pàgina web de Puma són de 110 euros amb disponibilitat en quatre colors: negre, vermell, blau cel i marró.

Soft Stradivarius

Aquesta seria la versió ‘low cost’ de les Speedcat, encara que hi ha diferències entre si. La proposta de la marca d’Amancio Ortega proposa una sola una mica més alta i un disseny amb pell o cautxú. Pel que fa als colors, estan disponibles en marró, verd militar, rosa pastís i granat. La millor part, això sí, és el preu. Les Soft tenen un valor de 29,99 euros, respecte als 110 euros de puma.

Vans Ward

Un dels models més mítics de la marca Vans torna a ser tendència aquesta tardor. Les Vans Ward són el disseny clàssic amb el qual es demostra que hi ha models que no passen de moda. De fet, és una de les opcions més econòmiques de la marca amb preus entre els 40 i els 60 euros.

Andorra és jove