Fes-te voluntari per als Jocs dels Petits Estats d’Andorra 2025!

Fes-te voluntari per als Jocs dels Petits Estats d’Andorra 2025!

El Comitè Organitzador dels Jocs dels Petits Estats d’Europa, que se celebraran a Andorra del 26 al 31 de maig del 2025, ha revelat aquest dilluns que la campanya per al voluntariat s’obrirà el divendres 25, coincidint amb la Fira d’Andorra la Vella on tindran un estand, concretament, el número 36.

Així doncs, els voluntaris no només gaudiran d’una experiència única i contribuiran a l’èxit de la cita, sinó que també podran exercir tasques com ara l’atenció als esportistes, la logística, el suport tècnic i l’atenció al públic, entre d’altres. La campanya de captació romandrà oberta fins al primer trimestre del 2025, donant l’oportunitat a tots aquells interessats de formar part d’un esdeveniment únic que posarà Andorra en el centre de l’escena esportiva europea.

Els voluntaris tindran l’oportunitat de viure una experiència enriquidora, participant activament en un esdeveniment esportiu que no només promou la competició sana, sinó també els valors de la col·laboració i la integració a escala internacional.

Si estàs interessat, pots accedir a més informació o formulari d’inscripció a través d’aquest enllaç, o bé, visitar l’estand dedicat als Jocs a la Fira d’Andorra la Vella.

Andorra és jove