Cinema en català gratuït amb el Carnet Jove

Cinema en català gratuït amb el Carnet Jove

L’Associació Carnet Jove Andorra, el Govern d’Andorra i Cinemes Illa, llancen una nova iniciativa destinada a enriquir l’experiència cultural dels joves del país. Aquesta acció ofereix la possibilitat de gaudir de cinema en català de manera gratuïta, i facilita així l’accés a la cultura i promou la llengua catalana entre la població jove. A partir d’aquest mes, els usuaris de Carnet Jove, tant de la modalitat Clàssic com del 16PUNT30, podran accedir a entrades de cinema sense cap cost.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és fomentar el consum de continguts culturals en català entre els joves d’Andorra. A través de l’associació Carnet Jove Andorra, es vol garantir que els usuaris tinguin un accés regular a les novetats cinematogràfiques en la seva llengua. Així, es contribueix no només a la promoció cultural en català, sinó també a l’enriquiment de l’oferta d’oci i entreteniment en català, apropant-la als joves de manera accessible i gratuïta.

Els usuaris interessats podran aconseguir una de les cent entrades gratuïtes per film a través de l’app Carnet Jove Andorra. Les entrades s’assignaran per ordre d’arribada, sense necessitat de sorteig, fins a exhaurir les existències.

Pel·lícula de la setmana

Cada setmana es comunicarà a través de l’app i de les xarxes socials de Carnet Jove el títol de la pel·lícula disponible. La iniciativa comença aquest divendres amb la projecció de Shin Chan: el superheroi. A més, abans de finalitzar l’any, es preveuen fins a quatre estrenes més que s’inclouen dins aquesta promoció.

Andorra és jove