Dol en el món de la música: mor Liam Payne després de precipitar-se des d’un balcó

Dol en el món de la música: mor Liam Payne després de precipitar-se des d’un balcó

El món de la música plora aquest dijous la mort de l’excantant de One Direction Liam Payne, després de caure des d’un tercer pis d’un hotel a Palermo (Argentina). El cantautor britànic de 31 anys estava passant per un moment personal molt dur a causa d’una depressió i el ‘hate’ rebut per xarxes socials després de les diverses acusacions per maltractaments i assetjament sexual. Ràpidament, les fans han fet ressò de l’accident a totes les plataformes, al·legant l’estat de ‘shock’ i tristesa que senten actualment.

Però, que ha passat realment? Bé, és massa d’hora per extreure conclusions, però segons han publicat diversos mitjans com TMZ, TN o PopBase, Payne hauria intentat saltar del balcó de la seva habitació a la piscina de l’hotel, fet que hauria acabat amb una tràgica història. Altres teories apunten que podria haver estat un suïcidi, un acte que no es pot prendre com a aïllat, ja que fa uns mesos, el cantant va tenir un intent.

El que està confirmat, per treballadors de l’hotel argentí i per una trucada al servei d’emergència 911, és que el jove britànic feia dies que estava allotjat consumint tota classe de drogues i bevent alcohol. Aquests fets es complementen amb les diverses queixes dels veïns que trucaven per denunciar l’excés de soroll, música i crits que se sentien. A més, algunes treballadores han declarat que Payne consumia substàncies i demanava perdó per la brutícia quan elles estaven netejant l’habitació. A X (antic Twitter), s’han fet públiques imatges on es veu l’estat de l’habitació on dormia el cantant, així com una taula amb drogues i la pantalla de la televisió tota trencada.

Fotos de l’estat de l’habitació de Liam Payne a Argentina.

En la prèviament esmentada trucada al 911, s’escolta com un treballador denuncia l’actitud violenta i agressiva que tenia Payne abans de la tragèdia. Aquesta ha estat difosa pels mitjans de comunicació argentins. Segons s’ha revelat, el britànic s’hauria desmaiat i els treballadors l’haurien agafat per portar-lo de nou a l’habitació, moment en què es va posar agressiu i violent, arribant a trencar la televisió i el seu ordinador portàtil.

L’àudio de la trucada al 911.

El que és més impactant és que, suposadament, Payne havia publicat vídeos i fotos al seu SnapChat només mitja hora abans dels fets. Una de les fotos que més incertesa crea és la pujada amb la seva actual parella, Kate Cassidy. Incertesa perquè Cassidy va pujar a TikTok un vídeo del retorn de la parella a Florida fa tres dies i la fotografia que el cantant va publicar és de l’agost del 2023.

@kateecass

soooo happpiii to b back in sunshine state

♬ original sound – nicole
El TikTok de Cassidy relatant la tornada de la parella a Florida.

Molts usuaris a internet han arribat a pensar que les publicacions les hauria fet el seu ‘community manager’, teoria que donaria força a l’especulació del suïcidi. A més, les primeres investigacions han revelat aquest dijous al vespre l’existència d’una carta manuscrita i diverses trucades del cantautor a la seva exparella Cheryl Cole amb qui té un fill en comú.

Liam Payne havia viatjat a l’Argentina a principis del mes d’octubre per assistir al concert del seu excompany de One Direction, Niall Horan. Així doncs, les investigacions continuen per poder saber, finalment, que ha passat amb el cantant.

Andorra és jove