Mar Lucas reconeix ser víctima de maltractaments amb ‘Rota’

Mar Lucas reconeix ser víctima de maltractaments amb ‘Rota’

Quatre anys després de la seva ruptura amorosa amb l’influencer Naim Darrechi, la cantant i tiktoker Mar Lucas ha decidit acceptar per primer cop haver estat víctima de maltractaments en la seva darrera cançó ‘Rota’. Amb un videoclip i una lletra esgarrifosa, la jove catalana relata l’infern que va passar al costat del també cantant que, actualment, es troba exiliat a Mèxic fugat per evitar les represalies de la justícia espanyola contra les diferents acusacions per violència.

“Abans de conèixer-te, l’amor no em feia mal, vaig ignorar tot el que deien de tu, em vaig enamorar d’una mentida”. Així inicia Lucas el relat de com va estar totalment cega en una relació que no va acabar sent el que semblava des de fora. A mesura que avança la cançó, la lletra es va posant molt més crua i sincera amb versos com “insisteixes mil cops, vaig intentar arreglar-te, em vaig quedar sense forces, tu me les vas treure”; “mai vaig entendre per què, la mateixa boca que em deia ‘t’estimo’ em feia tant de mal”; o “les teves mans em van deixar trencada i això sí que no es perdona, em va fer mal deixar-te anar, però més mal feia amagar-me sota la meva roba, les marques de cada derrota”.

En el videoclip oficial, que ja acumula més de mig milió de visites en només 12 dies, el ballarí Aritz Arén és encarregat de representar a l’exparella de Lucas amb plànols on es veu com els braços (pintats de vermell) representen alguns dels gests de maltractament patits per la cantant. De fet, en una entrevista amb Inés Hernand per Fredda, la mateixa Mar Lucas va reconèixer que ha estat “molt dur tornar a aquella casa i viure-ho tot de nou”. “La maquilladora em va fer blaus i ferides on jo les tenia fa quatre anys, i quan em vaig mirar al mirall em vaig quedar en ‘shock’. Perquè en aquell moment ho veia normal?” ha preguntat.

La veritat és que la tiktoker ha relatat que “des de dins no ho veus”. Lucas ha asseverat que, encara que ara és conscient, dins de la relació veia normal mirar-se al mirall i tenir un blau o una ferida a l’ull. “No m’impactava” ha declarat, afegint que ella mateixa no el jutjava, sinó que el justificava amb un “se li ha girat el cap, són accidents, és normal ho ha fet sense voler i ell t’estima”.

Així doncs, Lucas ha volgut trencar el seu silenci definitivament i exposar-ho tot en un acte que ha descrit com a “el tancament d’una etapa”. A més, ha aprofitat la cançó per manifestar que si alguna dona està passant per una situació de violència de gènere o coneix a algú que ho estigui fent, que truqui als serveis especialitzats.


Andorra és jove