Tres apps per millorar la teva productivitat

Tres apps per millorar la teva productivitat

Si ets dels que creus que treu bones notes, però encara pot millorar la seva productivitat, et deixem tres aplicacions que t’ajudaran en aquest repte que has decidit assumir durant la tornada a classes.

Focus-to-do: Pomodoro

Aquesta aplicació t’ajudarà a programar-te amb el mètode d’estudi Pomodoro, el qual consisteix en 25 minuts d’activitat i cinc de descans, amb pauses més llargues cada quatre pomodoros. Amb aquesta tècnica, es busca maximitzar els moments de treball i concentració, així com un augment de la productivitat. A més, és una app que és totalment personalitzable segons les necessitats.

GoodNotes

Ja avisem: és una app exclusiva d’iOS. Tens un iPad i un Apple Pencil? Has d’extreure tot el potencial d’aquesta aplicació que portarà la teva productivitat i creativitat a un altre nivell. Es poden realitzar diverses accions com crear un bloc de notes, carpetes, pujar imatges, escanejar documents… Quan vulguis prendre notes, ho podràs fer de manera didàctica, molt entretinguda i expressant al màxim la teva imaginació amb colors, tipologies de lletres, dibuixos, o qualsevol altre element que se t’ocorri.

Clockify

Sempre acabes prioritzant assignatures i te’n queda alguna a la qual no li dediques el temps que t’agradaria? Amb ‘Clockify’, això s’ha acabat! Funciona més o menys com un cronòmetre, t’ajuda a calcular els temps que trigues a estudiar una assignatura o fer un deure, a més d’aportar-te estadístiques detallades sobre el temps usat. Així doncs, podràs veure de manera senzilla i visual el temps que inverteixes en cada un dels treballs per organitzar-te millor.

Andorra és jove