Les macrofestes de Sean ‘Diddy’ Combs podrien haver tingut abusos sexuals a menors

Les macrofestes de Sean ‘Diddy’ Combs podrien haver tingut abusos sexuals a menors

Internet torna a fer-ho. Ha tornat a desmantellar a un dels rapers més grans de la història de la música, el qual podria estar relacionat amb casos d’abusos sexuals a joves estrelles de Hollywood que, en el seu moment, eren menors d’edat. Estem parlant de Sean Combs, més conegut com a P. Diddy, i les seves macrofestes entre els anys 1990 i 2010. De fet, aquestes noves acusacions confirmarien el cas de Justin Bieber, qui va ser assenyalat en 2020 per Anonymous com una de les víctimes d’agressió sexual quan tenia entre 14 i 17 anys. Vols assabentar-te de tot el que rodeja aquest cas? No et perdis la notícia!

Un presoner de Michigan inicia tot, la seva exparella ho exposa a la llum

Setembre de 2023. El presoner de Michigan Derrick Lee Cardello-Smith guanya la sentència d’una demanda contra Combs per una suposada agressió sexual sota l’efecte de les drogues, patida en un restaurant de Detroit el 1997. Els mitjans comencen a fer ressò del cas quan es revela que el magnat de la música ha de pagar 100 milions de dòlars. Segons confirma la víctima, aquella nit van veure i fumar marihuana, també van tenir relacions amb dones, però Combs va arribar a tocar a Cardello-Smith sense permís.

Tanmateix, tot començaria a explotar quan, només tres mesos després, la seva exparella Cassandra ‘Cassie’ Ventura el demanda per abusos iniciats l’any 2005, és a dir, quan ella tenia 19 anys i va ser fitxat per la discogràfica de P. Diddy, en aquell moment de 37 anys. La cantant i ballarina revela una exposició a drogues i tràfic de persones, a més de l’abús constant. Segons relata, l’any 2018, ella hauria intentat trencar la relació, però ell la va obligar a quedar-se a la seva casa de Los Angeles, on la va violar.

Registre al març i detenció al setembre

Fins al març del 2024, s’inicia una investigació silenciosa que acaba amb el registre de les seves múltiples propietats, on es troben drogues de tota classe, vídeos de les actuacions i més d’un miler d’ampolles d’oli i lubricant per a bebès que se sospita que eren utilitzades per les orgies i violacions de les festes. A més, els agents van confirmar que també hi havia presència d’armes de foc i municions, algunes sense números de sèrie.

Al maig, Cassie torna a ser el focus d’atenció després de la filtració d’unes imatges gravades l’any 2016, on es detecta a Combs pegant-li i arrossegant-la dels cabells per un passadís d’un hotel de Los Angeles. Les càmeres també van captar com ell li demanava perdó. Però, tot i que el raper i el seu advocat van negar-ho tot, el passat 23 de setembre el van de tenir per càrrecs com extorsió, tràfic sexual i prostitució.

Festes i l’amistat entre Bieber i Jaden Smith

‘Freak Offs’, així se les denominen a les festes on víctimes femenines i treballadors sexuals masculins realitzen espectacles pujats de to sota la influència de les drogues durant hores o, inclús, dies. I, precisament, aquestes són les festes que feia Diddy. En addició, es creu que el material que es gravava, era posteriorment venut com a pornografia, encara que també es va utilitzar per extorsionar i exigir silenci a les víctimes. Alguns dels aspectes més curiosos de les festes és que hi havia un llit gegant enmig del pati del raper, tothom anava de blanc i que, a certa hora, els menors d’edat convidats se n’havien d’anar… però no sempre ho feien.

A banda de Bieber, es creu que Jaden Smith, fill de Will Smith, també podria haver patit abusos sexuals en les festes i d’aquí vindria l’estreta relació amb el cantant del hit ‘Baby’. Segons rumors que circulen per les xarxes, Will Smith seria un dels convidats que es quedava fins al final de la festa i que deixava al seu fill a càrrec d’una mainadera en una altra sala de la casa de Combs. Tanmateix, Bieber i Smith haurien estat drogats i abusats en aquestes festes.

@user29104877961300

Justin Bieber video donde supuestamente habia estado ese fin de semana en casa de PDiddy#justinbieber #PDiddy #news #noticias

♬ 原聲 – f h k k
Vídeo de Justin Bieber als 15 anys després d’haver estat en una festa de P. Diddy.

A més, aquest rumor podria esclarir i desmantellar moltes de les incògnites fins ara sobre els abusos a menors per part de l’escena de Hollywood com el Pizzagate, on Bieber també està involucrat com a víctima, o la llista d’Epstein.

Llista de P. Diddy i teories

Fa un parell de dies es va fer pública la llista de les celebritats que assistien regularment a les festes de P. Diddy, on figuren noms com Jennifer Lopez, Leonardo DiCaprio, Kim Kardashian, Kayne West, Rihanna, Nicki Minaj, David Beckham, Post Malone, Travis Scott, Madonna, Michael Jordan, Adele, Sofía Vergara, Lewis Hamilton, el príncep Harry d’Anglaterra, la princesa Charlotte de Mònaco, Barack i Michelle Obama, Bill i Hillary Clinton o Kamala Harris, entre altres.

Piulada amb els primers noms de la llista de convidats a les festes de Sean ‘Diddy’ Combs.

Diverses teories també s’han fet famoses a internet, on involucrarien a Beyoncé i Jay Z amb P. Diddy, en un trio que hauria causat la mort de Michael Jackson, Aaliyah i Lisa Lopes que, suposadament, eren coneixedors de tot aquest món.

A més, es diu que la cançó ‘She knows’ de J. Cole parlaria sobre com Beyoncé és coneixedora de tot el que Jay Z i Combs han fet per evitar que surtis a la llum. Pel que fa a la indústria musical, es rumoreja que les cançons de ‘Famous’ de Kayne West, ‘Yummy’ de Justin Bieber o ‘Fuel’ i ‘Marshal Matters’ d’Eminem podrien contenir missatges subliminars revelant característiques ja esmentades de Combs.

Tanmateix, la història no acaba aquí. Diversos mitjans de comunicació han publicat aquest dimecres que 120 persones, 25 d’elles menors d’edat amb un noi de 9 anys implicat, haurien denunciat a Combs per abús sexual.

Andorra és jove