Conèixer de primera mà com es treballa al FC Andorra

Conèixer de primera mà com es treballa al FC Andorra
A finals d’aquest mes començaran els entrenaments de tecnificació de la base del FC Andorra, una de les iniciatives en les quals el club ha posat més esforç en aquesta nova temporada. Els entrenaments tindran lloc els dilluns de 17.30 a 18.30 hores a les instal·lacions de l’estadi comunal Joan Samarra.

El proper dilluns 30 de setembre, el FC Andorra organitzarà unes jornades de portes obertes perquè tots els nens i nenes interessats en els entrenaments puguin provar i conèixer de primera mà com es treballa al club. A partir d’aquí, les sessions de tecnificació tindran lloc tots els dilluns amb un cost de 25 euros mensuals. Els entrenaments es desenvoluparan en les mateixes instal·lacions on treballa el primer equip tricolor en el dia a dia.

La tecnificació, dirigida a joves futbolistes d’entre set i tretze anys –encara que ja estiguin federats en el propi FC Andorra o altres clubs andorrans–, és una de les pedres angulars del nou projecte del futbol formatiu de l’entitat tricolor. Té com a objectiu formar jugadors a través de la metodologia d’entrenaments del club.

Andorra és jove