Les novetats de les plataformes: quines estrenes falten?

Les novetats de les plataformes: quines estrenes falten?

Les estrenes de les plataformes de streaming són un dels teus centres d’atenció durant el més. Desitges que aquella pel·lícula o sèrie que has estat esperant durant un any s’estreni immediatament per poder gaudir-la al màxim i, tot just acabar-la, poder demanar una altra entrega. En aquest post et deixem les estrenes del mes, tant les que ja estan disponibles (per si t’has despistat o vols amenitzar l’espera) com les que venen per aquest final de mes.

Emily in París (temporada 4, part 2) – Netflix

Estàs molt pendent de la situació amorosa i laboral de l’Emily. Ho sabem. I Netflix també. Per això, el passat dijous es va estrenar la segona part de la quarta temporada d’una de les sèries més exitoses de la plataforma nord-americana amb amor, drama i noves trames. Ja te l’has vist? Doncs no pateixis, perquè ja s’ha anunciat la renovació per la 5a temporada, però… quan se li acabarà el visat a l’Emily?

El circulo: EE.UU (temporada 7) – Netflix

El reality show amorós més gran de les plataformes torna amb una 7a temporada on els participants han de continuar la dinàmica d’aparentar ser una altra persona per aconseguir 100.000 dòlars. Després de la controvèrsia durant el final de la temporada sis, la nova entrega arriba amb novetats i la característica intriga.

Todos quieren salvarse (temporada 2) – Netflix, 26 de setembre

La història de Daniele, un jove en crisi que desperta després d’arribar a un hospital psiquiàtric en contra de la seva voluntat, continua més forta que mai. A partir del 26 de setembre, tots els aficionats a aquesta producció italiana podreu continuar coneixent el pas de Daniele per tornar a tenir una vida normal.

Cómo cazar a un monstruo (pel·lícula) – Prime Video

Si t’agraden les pel·lícules basades en fets reals, no et pots perdre la següent. Cómo cazar a un monstruo relata la història del youtuber espanyol Carles Tamayo, qui va haver de relatar la vida de Lluís Gros sense saber que acabaria destapant a un pederasta.

OT23: La Gira – Prime Video, 27 de setembre

Encara no superes que s’hagi acabat Operación Triunfo? Prime Video tampoc, i és per aquest motiu que els productors i directors del talent show van decidir capturar tot el ‘post programa’ dels 16 joves que van entrar a l’acadèmia l’any passat. Dividida en dos capítols, també s’explicarà el procés de la gira espanyola, les vivències i experiències que han anat passant després de sortir del programa.

Andorra és jove