Neix el joc de taula d’Andorra creat per Mediterrània Games

Neix el joc de taula d’Andorra creat per Mediterrània Games

Andorra la Vella.- Mediterrània Games és una empresa dedicada a la creació de jocs educatius i de lleure, dirigida per Alba Puig Romañach i que neix com una extensió natural de l’Editorial Mediterrània. L’empresa té com a missió oferir experiències de joc que fomentin el coneixement i la diversió en família.

Aquest joc, està dissenyat per jugar amb amics i família i té com a objectiu convertir els participants en experts d’Andorra a través de preguntes, dibuix, mímica i orientació. El joc permet als jugadors descobrir el el país d’una manera lúdica, posant a prova els seus coneixements sobre Andorra i oferint una alternativa divertida per gaudir i aprendre sobre art, natura i cultura sense l’ús de les pantalles.

Inspirat en l’estil del famós Party&co, el joc inclou categories com Art i cultura, Natura i entorn i comerç. Aquest joc assegura una experiència enriquidora i entretinguda per a jugadors de totes les edats.

Amb l’arribada de les festes nadalenques, el joc es perfila com un dels regals més populars que omplirà les sobretaules d’aquestes dates tan especials.

Els andorrans i andorranes podran obtenir el joc tant on-line  (www.editorialmediterrania.com/jocs) com en diversos establiments establiments del país. Estarà a la venda a partir de l’11 de novembre i a un preu de 30 euros.

Per tal de poder-lo aconseguir online, Mediterrània Games ha obert una prevenda a través de la seva web, on tothom qui vulgui podrà reservar el joc per no quedar-se’n sense ja que la producció és limitada i fins a exhaurir existències.

Sobre Andorra pam a pam:

El joc d’Andorra desafiarà als participants a respondre preguntes, fer mímica i dibuixar sobre art, cultura i natura del país. Està dissenyat per jugar a partir de 4 jugadors i permet participar en equip si es vol, fent-lo perfecte per a reunions familiars i trobades amb amics. Es compon de 180 preguntes, dividides en tres categories amb 60 preguntes cadascuna: Art i cultura, Comerç i territori, i Natura i entorn.

Les preguntes d’art i cultura poden incloure reptes com representar el Contrapàs, o saber quin edifici es va cremar en un incendi al 1972. També hauran de dibuixar el Mirador del Roc del Quer o els Llacs de Tristaina, per tal que ho endevini la resta de l’equip.

El joc inclou un tauler, 1 dau, 180 preguntes i 6 fitxes de colors, permetent una experiència de joc visualment atractiva i interactiva. Les il·lustracions d’Imma Mestre afegeixen un toc artístic, ressaltant la bellesa i l’encant natural d’Andorra. Amb aquest joc, no només els participants passaran una gran vetllada, sinó que també descobriran aspectes fascinants del país i enriquiran el seu coneixement sobre ell.

La clau del joc és jugar amb sentiment de pertinença i demostrar tot el què se sap del país. En cas de ser nouvingut, les rialles i aprenentatge hi estan assegurats. El joc és una experiència lúdica i educativa que connecta les persones a través del joc i l’aprenentatge, tot celebrant l’esperit i la cultura d’Andorra.

Per qui sent l’orgull andorrà sota la pell, l’arribada del joc ja és un imprescindible al seu prestatge i com a regal per aquest Nadal.

Andorra és jove