Quines activitats puc fer durant el setembre?

Quines activitats puc fer durant el setembre?

La tornada a la rutina sempre es fa difícil, molt més quan veus que ja ha passat un estiu més i no tornaràs a trepitjar la platja i sortir amb els amics cada dia fins a l’any vinent. Per això, des de l’Andorra és jove et deixem un parell d’activitats a fer (tant a Andorra com fora) per amenitzar la tornada.

Mercat de la Vall (Andorra la Vella) – 7 de setembre

Un clàssic del primer cap de setmana de cada mes és passejar pel barri antic de la capital gaudint dels productes artesans que els comerciants realitzen amb molta paciència i dedicació. Des de les 11 fins a les 20 hores, les paradetes romandran obertes per si no vols marxar del centre i t’animes a deixar-te emportar per la màgia dels productes casolans.

FesTac (Sant Julià de Lòria) – Del 13 al 15 de setembre

Si ets un apassionat/da del teatre, no et pots perdre un cap de setmana ple d’actuacions pels carrers lauredians. El FesTac (Festa del Teatre al Carrer) proposa una sèrie de representacions en català, francès i anglès per a totes les edats. Enguany, destaca la ‘workshop’ d’Electrico 28 als integrants de Jocand i Jo Dansa i ‘La Cultura’, una reflexió d’Emma Regada i Lua Roca sobre com tothom és cultura. Si vols conèixer el programa sencer, el trobaràs al web www.festac.info.

Coca-Cola Music Experience (Getafe, Madrid) – Del 13 al 15 de setembre

Si ets a Espanya o vols fer el darrer viatge de l’estiu, el Coca-Cola Music Experience és l’oportunitat perfecta per combinar música, amics i festa. La cita anual, organitzada per LOS40 amb Coca-Cola, compta amb un cartell atractiu pels amants del reggaeton i la música pop-rock espanyola. Myke Towers, Rauw Alejandro, Manuel Turizo, Chanel, Denna, Young Miko o Dimitri Vegas són alguns dels artistes que tocaran al recinte John Lennon de Getafe. Per a més info, podeu entrar al web www.coca-cola.com

Festes de la Mercè (Barcelona) – Del 20 al 24 de setembre

Tota persona que visqui o sigui de Barcelona sap que les festes de la Mercè són obligatòries. Enguany, s’ha realitzat un cartell musical totalment enfocat a la música catalana amb actuacions com Miki Nuñez, Figa Flawas, Flashy Ice Cream o Stay Homas, encara que també hi haurà cantants nacionals com Álvaro de Luna o Marlon. Per conèixer tots els escenaris i la graella completa s’ha d’entrar a www.barcelona.cat/lamerce/ca.

Concert Coldday (Andorra la Vella) – 28 de setembre

No has pogut aconseguir entrades per al Tour ‘Music Of The Spheres’? Doncs l’homenatge a Coldplay que es farà el 28 de setembre a les 20.30 hores (Centre de Congressos d’Andorra la Vella) et traurà l’espineta que segurament tens clavada. La banda tribut Coldday tocarà alguns dels èxits dels britànics com Viva la Vida, Paradise o Hymn for the Weekend. Les entrades tenen un preu de 25 euros (més despeses de gestió) i es poden adquirir al web www.entradas.com.

Finalment, si ets un amant del cine, no et pots perdre l’estrena aquest divendres del nou film de Tim Burton ‘Bitelchus, Bitelchus’, la sequela de ‘Bitelchus’ amb la presència de Monica Bellucci, Jenna Ortega, Michael Keaton, Catherine O’Hara i Justin Theroux.

Andorra és jove