Del Tinder al Mercadona, el nou mètode per lligar

Del Tinder al Mercadona, el nou mètode per lligar

Si tens Tinder o Grindr ja pots esborrar l’aplicació, perquè ara la moda és anar al Mercadona a buscar parella. Sí, sí, com ho llegeixes! Des de fa unes setmanes, les xarxes socials s’han emplenat d’imatges i vídeos de gent acudint als diferents supermercats de la franquícia espanyola per trobar parella de 19 a 20 hores.

De fet, el primer a visionar la tendència va ser Lildami amb la seva cançó ‘Supermercat’, on menciona que s’ha enamorat al supermercat mentre puja la calor a la secció dels congelats. Qui ha dit que l’amor no es pot amagar entre les prestatgeries de productes frescos i de conserves? La tendència viralitzada a TikTok va sorgir per l’actriu i col·laboradora de televisió Vivy Lin, que va acudir al Mercadona amb una amiga i després de cercar a Google la millor hora per lligar al súper, van trobar que era a la tarda-vespre.

A partir d’aquí, no només les xarxes s’han emplenat de gent que s’ha pres seriosament el tema, sinó que molts influencers han fet paròdies com ara Laura Llobet.

@tecuentomividasoyvirgo

El efecto ligue de Mercadona 🛒💚 ig: lauritzzzen

♬ original sound – Laura Llobet

Inclús els mateixos treballadors han fet ressò a Tiktok, com per exemple Paula, que ha esmentat que se sent com el presentador del famós programa de cites ‘First Dates’, Carlos Sobera, mentre treballa de 19 a 20 hores.

Andorra és jove