10 coses que sempre passen a les sèries americanes

10 coses que sempre passen a les sèries americanes

Hi ha escenes quotidianes que veiem repetidament a les sèries o a les pel·lícules americanes que criden l’atenció perquè a casa nostra no passarien. Ens referim a hàbits, actituds o situacions que tenen poca importància en el desenvolupament de la trama, però que ens han cridat l’atenció perquè trobem presents en molts guions.

  1. Després d’haver fer l’amor desenfrenadament, es cobreixen amb els llençols amb pudor i si s’aixequen del llit, s’enduen tot el llençol sencer.
  1. El fet que un membre de la parella digui ‘t’estimo’ a l’altre per primera vegada sempre provoca una crisi en la relació perquè l’altre té molta por d’expressar aquest sentiment o perquè encara no està preparat per sentir-ho.
  1. Quan es lleven al matí ben maquillats i amb el pentinat perfecte, tenen la taula parada amb un esmorzar pantagruèlic amb fruita, pancakes, torrades, mantega, etc. però fan una trista mossegada a la torrada i deixen la taula plena. A més, després de camí a la feina probablement agafaran un cafè per emportar.
  1. En sortir de casa, mai tanquen la porta de casa, tret de quan els persegueixen. Llavors no hi ha cap porta oberta ni cap manera d’obrir-la.
  1. Els policies secundaris solen ser panxuts i sempre mengen Donuts. Si són inspectors, segurament estaran divorciats i tindran problemes amb l’alcohol o les drogues.
  1. Les dones duen sempre sabates molt cares i tant se val si han de córrer perquè amb els talons poden fins i tot grimpar.
  1. Tots tenen unes cuines enormes amb un illa al mig i a la pica hi ha un triturador que és útil per combatre els dolents.
  1. Tots els telèfons comencen per 555.
  1. Compren garrafes de 3 litres de llet però les ampolles d’aigua sempre són de 33 cl. Tampoc tenen ampolles de litre de begudes ensucrades, sempre són llaunes individuals que les compren amb bosses de cartró sense nanses.
  1. Sempre hi ha algun personatge al·lèrgic a la fruita seca que acabarà intoxicant-se menjant la famosa crema de cacauets.

I tu, n’has detectat alguna altra?

Andorra és jove