Blake Lively, Justin Baldoni i el drama durant el rodatge de ‘Trencar el cercle’

Blake Lively, Justin Baldoni i el drama durant el rodatge de ‘Trencar el cercle’

Des del 9 d’agost, la pel·lícula de tendència per excel·lència és l’adaptació del best-seller de Colleen Hoover ‘Trencar el cercle’ (It Ends With Us). Aquí, es relata la història entre Lily Bloom i Ryle Kincaid, on es demostra que moltes vegades, la persona que més t’estima és qui més et pot fer mal, tractant temes com l’abús domèstic i les relacions tòxiques. De fet, la trama de la pel·lícula té molta importància en aquest nou drama de Hollywood.

Després que milers de fanàtics del llibre fessin ressò a les xarxes socials quan es va anunciar la producció del llargmetratge, aquesta va tornar a recobrar vida amb la sortida del tràiler, on es destacava la presència de l’estatunidenca Blake Lively (coneguda pel seu paper de Serena van der Woodsen a ‘Gossip Girl’) que interpreta a la protagonista Lily i l’ús de ‘My Tears Ricochet’ de Taylor Swift com a cançó pertanyent a la banda sonora.

Tot semblava anar bé fins que es va notar que el director i coprotagonista de la pel·lícula, Justin Baldoni, sempre es deixava de costat durant les première i les entrevistes promocionals. Forts rumors sobre una possible baralla entre Lively i Baldoni van començar a aparèixer per diversos temes: un petó que va durar massa durant el rodatge; preguntes de Baldoni a l’entrenador de Lively sobre el seu pes (suposadament justificades pels seus problemes d’esquena); o, inclús, les diferents formes de promocionar el film en entrevistes, on el mateix director ho feia amb intenció que les dones que pateixen (o han patit) violència domestica es poguessin sentir identificades i denunciar, mentre que la protagonista ho ven com una història d’amor de ‘romcom’ (comèdia romàntica).

La teoria que més força cobra, segons els usuaris de TikTok i X, són les al·legacions de Lively contra la incomoditat que va experimentar en certs moments al set. Segons declara l’estrella de ‘Gossip Girl’, han sigut diverses les ocasions on el director va refusar les seves propostes per canviar la trama. Tot i això, i com era d’esperar, Baldoni ho ha desmentit confirmant que moltes vegades s’ha apartat perquè les dones del set poguessin aportar el que volguessin.

Hem de destacar que la resta dels actors no segueixen a Baldoni a les xarxes socials, encara més, la mateixa Hoover tampoc ho fa. A tot això, se li suma que el coprotagonista de ‘Jane The Virgin’ ha contractat a la representant Melissa Nathan, experta en les crisis reputacionals que va estar ajudant a Johnny Depp en el cas amb la seva exparella Amber Heard.

El que semblava ser l’inici d’una bona relació d’amistat i confiança entre actors, segurament acabarà sent un show mediàtic on difícilment s’arribarà a saber el que ha passat. O almenys ara. Ja t’havies assabentat del drama? Quina teoria cobra més sentit per tu?

Andorra és jove