Vols treballar a l’ONU?

Vols treballar a l’ONU?

Andorra és un dels països que pot participar en el concurs anual de selecció de joves per ocupar diversos llocs de treball a l’ONU i per aquest motiu aquest dimecres surt publicat al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) l’avís de la convocatòria per a la presentació de candidatures per participar en el Programa de joves professionals. D’aquesta manera, els joves interessats poden enviar les seves propostes en línia al portal UN Inspira (https://inspira.un.org/). El termini per presentar-les finalitza el 28 de setembre.

Els requisits que cal complir són tenir la nacionalitat andorrana; tenir 32 anys o menys en data 31 de desembre del 2024 (és a dir haver nascut de l’1 de gener del 1992 en endavant); haver cursat formació universitària com a mínim de primer cicle reconeguda i relacionada amb alguna de les àrees d’examen com són els recursos humans i administració, els afers polítics i drets humans i les finances i pressupost. És necessari, a més, tenir un coneixement alt d’anglès o de francès, llengües de treball de l’ONU i es valorarà el coneixement d’altres llengües oficials de les Nacions Unides (àrab, xinès, rus o castellà).

Aquest any les proves es faran en línia i, per tant, sense la necessitat de desplaçar-se a un centre d’examen. Igualment, es recomana que els candidats segueixin les xarxes socials de les Nacions Unides, mitjançant les quals s’organitzaran sessions de preguntes i respostes en anglès i francès: facebook.com/UN.careers i twitter.com/UN_careers.

Andorra és jove