S’atorguen les dues habitacions a la Ciutat Internacional Universitària de París per al curs 2024-2025

S’atorguen les dues habitacions a la Ciutat Internacional Universitària de París per al curs 2024-2025

Andorra la Vella.- El Govern ha aprovat aquest dimecres, a proposta del ministre de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, Ladislau Baró, l’adjudicació de dues habitacions individuals a la Ciutat Internacional Universitària de París (CIUP) per al curs acadèmic 2024-2025. L’objectiu és afavorir l’acollida i promoure la continuïtat d’estudis d’ensenyament superior a França dels estudiants del país i, per aquest motiu, se subvenciona l’estada amb dues habitacions en aquestes instal·lacions.

La CIUP és un conjunt de 40 residències universitàries situat al districte XV de París, que acull estudiants i investigadors d’arreu del món. Es distingeix per la qualitat i diversitat dels serveis que ofereix a la comunitat universitària i per una àmplia vida cultural amb nombroses activitats al llarg de l’any.

Els estudiants que han obtingut les dues habitacions són Raul Somoza, que cursarà el segon any del Màster en Management et Commerce International – Parcours Stratégie Internationale et Intelligence Économique a la Universitat Paris 1 Panthéon -Sorbonne. I Tys Lassaleth, que cursarà el primer any del Màster en études européennes et internationales – Aire anglophone a la Universitat Paris 3 Sorbonne Nouvelle.

Andorra és jove